Sådan aktiveres eller deaktiveres en baggrundsscanning

En Baggrundsscanning er en automatisk scanningstilstand, som ikke viser beskeder. Denne scanning kræver færre computerressourcer end andre typer scanninger (for eksempel Fuld scanning). Når du er i denne tilstand, scanner programmet systemhukommelsen, systemvolumener, startsektorer og startobjekter og søger efter rootkits.

En baggrundsscanning startes i følgende tilfælde:

En baggrundsscanning afbrydes, når en af følgende betingelser er opfyldt:

Hvis en baggrundsscanning ikke er blevet udført i over ti dage, stoppes scanningen ikke. Når du kører en baggrundsscanning, scanner programmet ikke filer, hvis indhold findes i OneDrive cloudlager.

Sådan aktiveres eller deaktiveres en baggrundsscanning:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Gå til Sikkerhed afsnittet.
  3. I vinduet Scanning skal du klikke på knappen Vælg scanning.

Dette åbner vinduet Scanning.

4. Klik på ikonet Knappen Indstillinger i blokken Baggrundsscanning.

Dette åbner vinduet Baggrundscanningsindstillinger.

5. I vinduet Baggrundscanningsindstillinger skal du sætte kontakten til Til eller Fra.